Hög kvalitet
Prislöfte
Enkla monteringsanvisningar
Till kassan
Summa: 0

Logga in

Kundvagn / 0 produkter

Kundvagnen är tom

Inte säker på var du ska börja?
Se våra nyheter
SUMMA 0,-

Om oss

grillhytte på platting med utsikt mot fjorden

Arctic Outdoor Cabins är en av Skandinaviens största e-handel inom försäljning av grillstugor, lusthus och vindskydd.

Företaget har grundats sedan 2007. Vi bytte namn 2018 till Arctic Outdoor Cabins, som är vårt eget varumärke, samtidigt som vi lanserade nya webbutiker i Norge, Sverige och Danmark. 2020 lanserade vi också våra produkter i Finland.

Vår affärsidé är att sälja produkter som har hög kvalitet och är lätta att montera med våra unika 3D-animerade monteringsanvisningar. Vårt mål är att ge kunderna en unik kundupplevelse och en fullständig kundresa tills de har installerat sin nya produkt.

Våra värderingar är; Enkelhet, kvalitet, säkerhet och engagerad.

Enkelhet

Med det är det enkelt att vara kund. Du kan handla i våra webbutiker eller direkt hos oss om du behöver vägledning. Med våra unika 3D-monteringsanvisningar har vi gjort det så enkelt som möjligt för dig att montera din nya produkt.

Kvalitet

Din upplevelse av produkten, webbutiken och vår personliga service måste vara av hög kvalitet. Hos oss kommer du att uppleva en unik kundupplevelse i din kundresa hos oss. Vår fabrik har 25 års erfarenhet av att producera produkter för nordiska förhållanden och vet vad som krävs för att bygga en kvalitetsprodukt.

Säkerhet

Din köpsäkerhet är viktig för oss. Därför erbjuder vi dig marknadens bästa och mest flexibla betalningsmetoder. Vårt prislöfte garanterar dig marknadens bästa pris. Som en av Skandinaviens största återförsäljare av grillstugor, lusthus och gapahuk ger vi dig gärna vägledning när du väljer en produkt som passar dina behov.

Engagerad

Vi är starkt engagerade i våra kunder, deras projekt och behov. Vi hjälper dig med god vägledning och hjälp under din kundresa hos oss, från början till slut.

Arctic Outdoor Cabins i Sverige

Vi är en av Skandinaviens största återförsäljare av grillstugor, lusthus och vindskydd. Våra produkter är av hög kvalitet och vi levererar marknadens mest monteringsvänliga byggsatser med färdiga golv, väggar och tak. Du får allt levererat som en byggsats bestående av större komponenter som enkelt monteras tillsammans med våra 3D-animerade monteringsanvisningar. Våra produkter är enkla att bygga, så det enda du behöver tänka på är när du först får njuta av din nya grillstuga.

Från vänster: Marknadschef Sigurd Schanke, CEO Dag-Roar Ridderseth Eriksen och säljare och administrationschef Janette Lindgren.

Vår tillverkare har levererat grillstugor i över 25 år och du hittar våra produkter på över 3000 platser runt om i Skandinavien.

Juridiskt namn: Arctic Outdoor Cabins AS

Org.nr: 502080-5924

SNI-bransch: 46731 Partihandel med virke och andra byggmaterial