Hög kvalitet
Prislöfte
Enkla monteringsanvisningar
Till kassan
Summa: 0

Logga in

Kundvagn / 0 produkter

Kundvagnen är tom

Inte säker på var du ska börja?
Se våra nyheter
SUMMA 0,-

Prislöfte

Vi inför prislöfte i Sverige

Vi gör allt för att du som kund för lägst möjliga pris hos oss. Vi har inga prisjägare eller prisrobotar, men vi matchar priset om du upptäcker högre priser hos en konkurrent.

Prislöftet gäller med lokala, konkurrerande butiker och aktiebolag (AB) registrerade i Sverige. Om du, efter att ha handlat en vara hos oss, skulle hitta en identisk produkt till ett lägre pris inom 14 dagar från mottagandet av din orderbekräftelse, kommer vi att erbjuda dig produkten till samma lågpris som konkurrenten.  Detta gäller om du köper objektet till eget bruk, oavsett om du är konsument eller företagsägare.

Det lägre priset måste kunna dokumenteras i form av kundeavis, produktkatalog, tillbud etc.

Prislöfte gäller också för kampanjprodukter och rabatterade varor som erbjuds av konkurrenter, inte bara ordinarie priser. För att prisgarantin skall gälla så måste kampanje/rabatten vara tillgänglig för alla. Detta innebär att prisgaranti inte gäller för personliga erbjudanden gett till en enskild förbrukare eller försäljning i begränsad omfattning samt tid, kö och öppningserbjudande eller beställningsvaror som skall betalas längre fram i tid.

Prislöfte gäller heller inte i förhållande till speciella internettkampanjer som Black Friday, Julekalender, företag från utlandet och varor inköpt hos Arctic Outdoor Cabins AS som därefter blir sålt vidare omfattas heller inte av prislöftet.