Hög kvalitet
Prislöfte
Enkla monteringsanvisningar
Till kassan
Summa: 0

Logga in

Kundvagn / 0 produkter

Kundvagnen är tom

Inte säker på var du ska börja?
Se våra nyheter
SUMMA 0,-

Vad är skillnaden mellan Royal, Arctic och Premium?

Arctic Outdoor Cabins erbjuder högkvalitativa produkter genom Royal, Arctic och Premium serierna. Här får du et enkelt överblick över skillnaden mellan våra olika serier.

Alla lusthus, vindskydd och grillkåtor är tillverkade av högkvalitativa material som levereras i kompletta golv, vägg- och takelement som är lätta att montera. Alla våra produkter är gjorda för nordiska förhållanden och fabrikerna har 16+ års erfarenhet av att producera grillkåtor av hög kvalitet.

Royal

Royal är vår storsäljare och en trogen favorit. Det här är produkten för dig som vill ha något av hög kvalitet som enkelt sätts upp med hjälp av vår unika 3D-animerade monteringsinstruktioner. Royal är nödvändigt utrustad och garanterar dig en bra grillupplevelse.

Arctic

Arctic är för dig som vill ha en komplett byggsats av hög kvalitet. Arctic är lätt att montera och du får dubbel spont som ger dig mer stabilitet i väggarna. Serien kommer med höj- och sänkrör med vikter som standard och trallgolv. Du kan enkelt uppgradera till heltäckande golv med eller utan isolering.

Premium

Premium är för dig som vill ha marknadens bästa, och mest beprövade design och kvalitet. Här får du det lilla extra när det kommer till kvalitet på material och utförande. Premium är lättare att installera och du får mer stabilitet i väggarna. Våra Premium-modeller har en exklusiv grill och skorsten som enkelt kan höjas och sänkas (tillval). Medföljer heltäckande golv och du kan välja fönster i taket.

Produktöversikt - Royal, Arctic och Premium

Vi har gjort en enkel översikt över produktegenskaper på vår produktserie. Se skillnaderna mellan Royal, Arctic och Premium i tabellen nedan:

EGENSKAPER

ROYAL

ARCTIC

PREMIUM

Gnistfångare

Extra tillbehör

Ja

Ja

Heltäckande golv

Extra tillbehör

Extra tillbehör

Ja

Takfönster

Nej

Extra tillbehör

Extra tillbehör

Komplett skorsten och grill

Ja

Ja

Ja

Höj och sänk röret

Nej

Ja

Extra tillbehör

Grillgaller

1

1

2

Stekhållare

Ja

Ja

Ja

Sovbänkar

Ja (2-3 st beroende på storlek)

Ja (3 st)

Ja (3 st)

Dörr med godkänt lås

Ja

Ja

Ja

Dörrtröskel i rostfritt stål

Ja

Ja

Ja

Skruvar för montering

Ja

Ja

Ja

Bord runt grillen

Ja

Ja

Ja

Bänkar

Ja

Ja

Ja

Digital monteringsanvisning

Ja

Nej. Monteringsanvisning finns på papper.

Ja

Öppningsbart fönster

1

Ja (1-2) öppningsbara fönster beroende på storlek. Det går att ändra de fasta fönstren till öppningsbara fönster, och du kan köpa fler fönster.

3-4 (beroende på storlek), möjligt att uppgradera till 5-7 öppningsbara fönster (beroende på storlek)

Bordsförlängningar / Utdragbara bord

Ja

Extra tillbehör

Extra tillbehör

Krok för kaffekanna

Nej

Ja

Ja

Tillbehörspaket (träplatta, stor stekpanna, grytlappar och grytbotten, klocka, termometer, grytlapp, servetthållare, snapsmuggar och gästbok)

Valfria tillbehör (förenklat paket)

Extra tillbehör

Extra tillbehör

Eldring

Ja

Nej

Nej

 

Grill och pipa

Här ser vi skillnaden mellan Royal (vänster) och Arctic / Premium (höger). Lägg märke till grillen, skorstenen och bordet. Arctic / Premium grill är bättre utrustad och har högre kvalitet med gnistskydd som standard. Röret på Royal fästs med länkar medan Arctic/Premium-röret är runt och har ett unikt höj- och sänkrör med motvikt som du enkelt kan justera upp och ner efter behov (Arctic har motviktsfunktionen som standard, men Premium har det som extra tillbehör).

Ökad stabilitet i väggarna

Royal har en enkel spont medan Arctic / Premium har en dubbel spont. För att uttrycka det väldigt enkelt så är väggarna på Arctic/Premium stabilare. Royal har en enkelplöjd planka som ger bra stabilitet och är standard på de flesta grillstugor idag.